sluit

Onze expertise

DeclerckdAEls architecten

Een deskundig architectenbureau uit Roeselare met meer dan vijfentwintig jaar ervaring. Een solide referentie uit de regio, met unieke kleine en (middel)grote projecten op het palmares, telkens zorgvuldig geïntegreerd in het Vlaamse landschap.

Haalbaarheid

We voeren voor nieuwe projecten zorgvuldig de volledige haalbaarheidsstudie uit.

Met aandacht voor (her)bestemming, voor de draagkracht van de site en integratie in het brede masterplan.

Architectuur

We ontwerpen, coördineren en begeleiden grote en kleine bouwprojecten : residentieel, commercieel en industrieel. We onderzoeken steeds de mogelijkheden tot herbestemming, reconversie en restauratie. Evenzeer worden nieuwbouw meergezinswoningen, kantoren, commerciële panden, horeca en assistentieflats tot in detail uitgewerkt.

Interieur

Onze passie ligt ook bij interieur. Vast meubilair, slimme en stijlvolle inrichting met aandacht voor design, kleur en licht.

Consultancy

We geven gespecialiseerd advies en ondersteuning, verzorgen de precieze screening en doen de volledige studiecoördinatie van totaalprojecten.

Van analyse tot realisatie

We helpen je over de hele lijn, het hele bouwproces door. Van analyse en begrip tot beslissing, creatie en finale realisatie.

All-in one

Bij DECLERCKDAELS komt alles harmonieus samen, netjes geïntegreerd. We creëren een synergie tussen stedenbouw en architectuur, landschapsarchitectuur, interieurarchitectuur, design, engineering en kunst. We verzorgen het totaalconcept en begeleiden de bouwheer van A tot Z.

We werken vol enthousiasme voor :

Overheden: steden en gemeenten, ocmw’s en huisvestingsmaatschappijen
Projectontwikkelaars

Bedrijven en vrije beroepen

Particulieren

Je hoorde wellicht al over ons

We haalden al meermaals de pers.

Je hebt ons bijna te pakken!

Nog even je gegevens en vraag/opmerking invullen.
En dan nemen wij het weer over!