sluit

Onze visie

Made in roeselare

Gezellige woningen, ruime commerciële panden, toegankelijke publieke gebouwen : elk project begint aan onze tekentafel in Roeselare. Van daaruit tekenen we mee aan de ontwikkeling van onze stad, van Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten.

Publiek gebouw of privé, commercieel of residentieel.
Altijd blijven we onze waarden trouw : eenvoud en samenspel
voor een krachtige ervaring.

Eenvoud

puur . slim . evenwichtig

Ervaring

beleving . ruimtelijkheid . bedrevenheid

Samenspel

synergie . verbinding . materialisatie

De kracht van eenvoud
Restauratie, verbouwing of nieuwbouw, van knusse eengezinswoning tot grootschalig bouwproject. Wij brengen complexiteit terug tot haar essentie.

Strakke lijnen, mooie materialen, de charme van eenvoud en authenticiteit.

Alles slim, puur en evenwichtig,
van eerste schets tot laatste likje verf.

Ruimte voor ervaring

Een ruimte moet je fysiek beleven. Wij vertalen infrastructuur naar een goed gevoel. Commercieel en residentieel, publiek en privé : elk project altijd op mensenmaat. Met oog voor detail en een hart voor emotie. Om aangenaam te wonen en te werken, te leven en te genieten. En thuis te komen met een goed gevoel, elke dag opnieuw.

Samenspel van elementen

Architectuur nestelt zich in een bestaande omgeving. Wij kennen en koesteren de Vlaamse grond. Daarom realiseren we elk project met respect voor de eigenheid van de locatie, de lokale dynamieken en de specifieke context.

ALLES STAAT IN HET TEKEN VAN VERBINDING:

Tussen oud en nieuw,
eenheid en detail, tussen
materiaal en beleving.

Tussen kunst en
techniek, interieur en
design, tussen mens en
leefruimte.

Topteam

Architect - bestuurder

-

Hij zag het licht in lichtstad Parijs bij Reichen & Robert, waar hij zijn passie voor restauratie, reconversie en hedendaagse architectuur op macro- en microschaal ontwikkelde. Bij architectenbureau Dugardyn, nam hij ad interim de leiding op zich. Eerder verdiende hij zijn sporen bij VK Studio.

Bij Declerck-Daels drukt Bernard zijn creatieve stempel op de vele herconditioneringen en nieuwbouwprojecten. Altijd met de focus op mensen en hun beleving. Altijd met zijn kenmerkende glimlach en enthousiasme. De motor van de bende die alles in goeie banen leidt met constante focus om evenwicht te bewaren. Geen enkel detail ontgaat hem. Bernard zetelt als architect in de Kwaliteitskamer van Roeselare en is ook buiten de uren een groot tekentalent.

Tags: stedenbouwkundige projecten, herconditionering van erfgoed, gezondheidszorg, kantoren, sportinfrastructuur, nieuwbouw, architectuur op mensenmaat, architectuur, hyper modern

bernard@declerck-daels.be
https://www.linkedin.com/company/declerck---daels-architecten/

Architect - bestuurder

-

Griet zit mee aan het roer van DeclerckDaels. Al bij Dominique Perrault Architecture spitste ze zich toe op scenografie en herconditionering van industriële sites. Bij B2Ai deed ze extra ervaring op bij grootschalige projecten. Zo verwierf ze expertise in o.a. Analyse en onderzoek. In ons kantoor waakt Griet over de kwaliteit en de dienstverlening. Ze is mee verantwoordelijk voor de conceptvorming en coördineert de sterke interne werking van het team. Zo zorgt Griet altijd voor een goed gevoel: bij onze klanten én medewerkers.

Tags: stedenbouwkundige projecten, herconditionering van erfgoed, scenografie, DBFM, PPS, analyse en onderzoek, conceptvorming, organisatie en planning, contractvorming, reglementering.

griet@declerck-daels.be
https://www.linkedin.com/company/declerck---daels-architecten/

Architect

-

Linkedin

Eigenlijk is Marc een halve kunstenaar. Reeds van jongs af aan is hij naar de tekenacademie geweest om zijn tekenvaardigheden bij te spijkeren, waar de interesse voor kunst van thuis uit verder groeide. Niet verwonderlijk dus dat hij na architectuur ook nog kunstgeschiedenis bij studeerde. Marc werkt bij DECLERCKDAELS, waar hij gedetailleerd uitvoeringsdossiers afwerkt en de werfopvolging verzorgt. Hij heeft al heel wat panden gerenoveerd en opgewaardeerd. Tot en met de totaalinrichting van bankkantoren. Marc heeft een bijzondere interesse voor energiebewust bouwen en de renovatie van erfgoed uit het interbellum. Hij zorgt voor die extra technische ervaring in het bureau met veel zin voor fijngevoelige afwerking.

Uitvoeringsdossiers, werfopvolging, totaalinrichting, gedetailleerd, renovatie, opwaardering, energiebewust bouwen, renovatie van erfgoed uit het interbellum.

marc@declerck-daels.be

Architect

-

Linkedin

Altijd opnieuw zoekt en vindt Annelore de balans tussen rationaliteit en creativiteit. Wat niet evident is, zeker niet bij grotere projecten, zoals de nieuwbouw van groepswoningen en de sociale woningbouwprojecten die ze op zich neemt. Ze heeft veel ervaring als projectarchitecte van projecten binnen de logistiek, kantoren en industrie. Ze trekt haar concepten graag volledig door naar interieur en exterieur. En daar is ze bijzonder straf in: hoe omvangrijk ook de projecten, geen enkel detail ontgaat haar.

Materiaalgebruik, interieur, sociale woning, logistiek, kantoren, industrie, nieuwbouw, groepswoning.

annelore@declerck-daels.be

(IR) stagiair I (IR) architect I interieurarchitect

-

Linkedin

Ons team DECLERCKDAELS Architecten staat voor samenwerking, professionaliteit en vertrouwen.  Dagelijks werken we aan boeiende projecten waarbij we kennis en ervaring onderling delen om zo het maximale uit iedere opdracht te halen.  Wil je deel uitmaken van dit uniek team, stuur een mail met als onderwerp ‘spontane sollicitatie’ met je motivatiebrief en portfolio  naar info@declerck-daels.be.  En wie weet word jij onze nieuwe collega !

 

Om ons team verder uit te bouwen zijn we op zoek naar (IR-) stagiair, (IR-) architect en interieurarchitect met enige ervaring.
Ervaring in ecologisch bouwen en/of BIM is een pluspunt.
Ervaring in projectbeheer en uitvoering.
Gericht op een langdurige samenwerking.

info@declerck-daels.be

Je hoorde wellicht al over ons

We haalden al meermaals de pers.

Voeg je header

Voeg je header hier toe

-

Griet Daels

Griet zit mee aan het roer van Declerck-Daels. Al bij Dominique Perrault Architectur spitste ze zich toe op scenografie en herconditionering van industriële sites. Bij B2Al deed ze extra ervaring op bij grootschaliger projecten verwierf ze expertise in o.a. DBFM en PPS. Analyse en onderzoek zijn helemaal haar ding. In ons kantoor waakt Griet ook over de kwaliteit en de dienstverlening. Ze is mee verantwoordelijk voor de conceptvorming en coördineert de sterke interne werking van het team. Zo zorgt Griet altijd voor een goed gevoel: bij onze klanten én medewerkers.

Tags: stedenwoudindige projecten, herconditionering van erfgoed, scenografie, DBFM, PPS, analyse en onderzoek, organisatie, screening, planning, contractvorming, reglementering, conceptvorming